Отборите се състоят от 2 до 5 души. Не се допускат деца до 12 години. Играчи на възраст между 12 и 14 години участват само с възрастни придружители.

   Продължителността на една игра е 60 минути. Ако отборът не се справи със загадките напълно и не успее да излезе от стаята в рамките на тези 60 минути, вратата се отключва от оператора и отборът излиза.

  Трябва да се явите на място в стаята 10 минути преди началото на часа, за който сте резервирали играта. Това е необходимо, за да ви се дадат указания за играта. Играта не може да продължи след края на предварително резервираните 60 минути и при закъснение времето за игра се намалява. Изключение се допуска само ако след това няма следваща резервация и отборът реши да заплати още една игра.

  Недопустимо е използването на груба физическа сила, за да се решат задачите. Унищожаването на реквизит в резултат на умишлено употребена груба физическа сила се заплаща.

  Не се разрешава участието в играта на лица, които се намират под въздействието на алкохол и/или наркотици.

  Не се допуска внасянето в стаята на алкохол, храна, напитки, мобилни телефони, записваща и заснемаща техника, лаптопи и др. Техниката не ви е необходима, за да се решат загадките.

  Забранено е снимането и всякакъв род записи в стаите и прилежащите към тях помещения.

  Можете да прекъснете играта по всяко време, като съобщите на оператора на глас това. Операторът наблюдава действията ви през цялото време през системата за видеонаблюдение и ще ви изведе от стаята незабавно.

  Играта не е подходяща за лица, които страдат от клаустрофобия, изпитват затруднения от пребиваване в затворени пространства, страдат от нервно-психични разстройства или от заболявания на сърдечно-съдовата система. Стаята „Синтагра: Капанът на серийния убиец“ не е подходяща и за бременни жени.

  След края на играта можем да направим снимка на отбора, която да качим на нашата страница във Facebook. Това е само по важе желание, съобщете на оператора, ако не желаете да се снимате.

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00