Намирате се на входа на дома на сериен убиец, вилнял из София две десетилетия и убил над 10 жени. Повечето от жертвите му са с неизвестна и досега самоличност. Полицията издирва множество безследно изчезнали жени на възраст между 25 и 32 години, за които се предполага, че са убити от него. Убиецът е заловен, но все още не е осъден.

Полицията все още не е събрала достатъчно улики, защото не може да влезе в къщата и да ги събере от бърлогата му. Има дори е обявена награда за тези, които успеят да излязат от къщата преди да се задейства „отровният капан“, заложен от психопата.

Като майстор в прикриването на улики, любител на загадките и логическите задачи, убиецът е превръщал отвличанията и убийствата в последно пътуване на жертвите през логически лабиринт от знаци, задачи и символика. Той е държал всяка една от жертвите в къщата си, в която ви предстои да влезете. Въпреки че никога не е освободил нито една от тях, той е поставял условие на всяка жертва: ако реши всички негови загадки, ще я пусне жива. Жертвата е разполагала с един час, за да разгадае неговите гатанки и да реши логическите задачи, в които е кодиран пътят за излизане от къщата.

В момента убиецът е заловен, но къщата му продължава да бъде зловещ капан, който щраква след влизането на всеки човек. От къщата на убиеца могат да се измъкнат само хора, които работят в екип, използват логиката си,  търсят оставени знаци и кодирани улики и използват инстинкта си за оцеляване. След изтичането на 60 минути от влизането ви в къщата, ще се задейства зловещ „подарък“ от психопата – обгазяване с отровен газ.

Трябва да успеете да излезете оттам за 60 минути...

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00