Гениалният млад учен Густав работи за тайна световна организация, която разработва и тества изпреварили времето си технологии. Той пътува непрекъснато по света, но живее постоянно в Лондон, Англия. Никой не знае каква е основната му работа, няма почти никакви близки приятели и поддържа връзка основно със семейството си. Работата му налага внезапни и продължителни пътувания, целта на които той не споделя с никого. През 1995г. в Лондон се среща с млада романистка.

Влюбват се от пръв поглед и прекарват незабравимо време заедно в пътешествия и експедиции.
Няколко години след срещата им той отново изчезва неочаквано  от живота на романистката. Тя изгубва всякаква връзка с него. Минават години и тя продължава да очаква появяването му, някакъв знак или следа от него.

Един ден тя получава писмо без марки и печат на плика със следния текст: „Намери ме!“, адрес и ключ. Писмото е написано с почерка на Густав. Тя решава да потърси пътя към него, като отиде на посочения адрес. Предстои ви да отидете на този адрес и да помогнете на романистката да разгадае посланието на своя любим и да го открие.

В къщата разполагате само с 60 минути, за да изпълните призива на младия учен. В тази задача ще ви помогнат кодираните съобщения, които той е оставил за любимата си. Години наред Густав е бил преследван, затова се е постарал да направи своето намиране максимално трудно.

Намери ме ...

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00